FIREFISH inspectie

TNO Firefish for iPADfirefish-logoTNO ontwikkelde speciaal voor zorginstellingen FIREFISH, een gebruiksvriendelijke applicatie voor de iPad, waarmee op gestructureerde wijze het brandveiligheidniveau van zorggebouwen kan worden bepaalt. Met FIREFISH voert de inspecteur van Froger Vastgoed brandveiligheidscans uit, waarna de resultaten in PDF-rapportvorm worden getoond.

FIREFISH gaat uit van de meest recente (Bouwbesluit 2012) wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid, waar zorggebouwen aan moeten voldoen. Ook eventuele extra maatregelen die zijn genomen om de brandveiligheid te vergroten, kunnen meegenomen worden. Op die manier ontstaat een volledig beeld van de brandveiligheidssituatie van het gebouw.

Op basis van documentatie en een visuele inspectie van het gebouw wordt FIREFISH ingevuld. Per vraag is een duidelijke toelichting gegeven en worden aandachtspunten voor de visuele inspectie gegeven. Ook kunnen er bij elke vraag opmerkingen, aantekeningen en foto's toegevoegd worden.

FIREFISH is hét hulpmiddel om de brandveiligheid van uw zorggebouwen in kaart te brengen en kan als basis dienen voor het brandveiligheidsbeleid.

De FIREFISH-inspectie is eventueel uit te breiden met een volledige integrale inspectie volgens de RgdBOEI-methodiek. Zie pagina RgdBOEI inspectie voor meer informatie.